Apelsäter Sportskyyte ny

Nu kan vi äntligen meddela att vi närmar oss uppstarten utav Apelsäter Sportskytte, vi vill återigen beklaga att detta tagit längre tid än förväntat. Men som nämnt ovan är vi nu på gång, och hoppas att många utav er är nyfikna och intresserade av vår sportskytteförening.

Medlemskapet på Apelsäter Sportskytte förening kommer se ut enligt nedan:

Medlemsavgift: 1250kr (tecknar man medlemskap under 2023, blir kostnaden 1000kr)

I denna ovanstående avgift ingår förbrukningsmaterial och att föreningen har tillgång till pistolhallen varje onsdag mellan kl. 16:00-20:00, har man grönt kort så har man även möjlighet att boka pistolhallen för 300kr i mån om att det lokalen är ledig (bokningen skall ske tidigast 24 tim innan) utöver detta kommer det också komma löpande förmåner som kommer att aviseras på Apelsäter Sportskyttes Facebookgrupp.

Det kommer också ligga ett krav på att man skall redovisa utdrag från belastningsregistret, och det skall i sin tur skickas oöppnat till ordförande Jonas Winberg till adressen:

Apelsäter Jakt och Skytte

Rörmyrsvägen 1

457 96 Lur

För att beställa ett utdrag från belastningsregistret så går man in på polisen.se , klicka på till e-tjänst och sedan kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret.

 Detta gäller vid medlemskap, samt vid kursdeltagande.

För er som redan har grönt kort, så kan ni bli medlemmar omgående och ta del utav ovanstående förmåner.

För er som inte har grönt kort, kommer det aviseras om kurser löpande där det bara är att anmäla sitt intresse för det.

Betalningen sker via banköverföring till bankgiro: 5925-0555, Apelsäter Sportskytteförening, alternativt Swish till Apelsäter Sportskyttes swishnummer: 1230178467 (viktigt att betalningen märks med namn i meddelande funktionen) Sedan måste fullständigt namn, adress och personnummer mailas till

info@apelsatersportskytte.se