Apelsäter Sportskyyte ny

Välkomna till Apelsäter Sportskytte

Medlemskapet på Apelsäter Sportskytte förening ser ut enligt nedan:

Medlemsavgift: 1250kr (tecknar man medlemskap under 2024, blir kostnaden 1000kr) Märk betalningen med adress, telefonnummer och e-postadress.

I denna ovanstående avgift ingår förbrukningsmaterial och att föreningen har tillgång till pistolhallen varje onsdag mellan kl. 16:00-20:00, har man grönt kort så har man även möjlighet att boka pistolhallen för 300kr i mån om att det lokalen är ledig (bokningen skall ske tidigast 24 tim innan) utöver detta kommer det också komma löpande förmåner som kommer att aviseras på Apelsäter Sportskyttes Facebookgrupp.

Det är krav på att man skall redovisa utdrag från belastningsregistret, och det skall i sin tur skickas oöppnat till ordförande Jonas Winberg till adressen:

Apelsäter Jakt och Skytte

Rörmyrsvägen 1

457 96 Lur

För att beställa ett utdrag från belastningsregistret så går man in på polisen.se , klicka på till e-tjänst och sedan kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret.

 Detta gäller vid medlemskap, samt vid kursdeltagande.

För er som redan har grönt kort, så kan ni bli medlemmar omgående och ta del utav ovanstående förmåner.

För er som inte har grönt kort, kommer det aviseras om kurser löpande där det bara är att anmäla sitt intresse för det.

Betalningen sker via banköverföring till bankgiro: 5925-0555, Apelsäter Sportskytteförening, alternativt Swish till Apelsäter Sportskyttes swishnummer: 1230178467 (viktigt att betalningen märks med e-postadress i meddelande funktionen) Sedan måste fullständigt namn, adress och personnummer mailas till

info@apelsatersportskytte.se