Skjutanläggning
med helhetskoncept

Apelsäter Jakt & Skytte AB grundades 2020 med visionen om att
skapa en mötesplats för jakt- och skytteintresserade att utöva sina intressen.

Jakt kronhjort

Vi som står bakom bolaget heter Anders Olsson Grytfors och Dennvy Eriksson. I och med vårt starka intresse för jakt, skytte och natur har vi under de senaste åren sett behovet av en skytteanläggning med helhetskoncept i norra Bohuslän.

Under hösten 2021 togs det första spadtaget för skytteanläggningen vid E6:an mellan Strömstad och Tanum. I mars 2022 stod anläggningen klar och är idag en toppmodern skytteanläggning för såväl jakt- och skytteintresserade som privatpersoner.

Vår ambition med skyttecentret är att det skall vara en mötesplats och besöksmål i norra Bohuslän. I satsningen har fokus legat på att bygga en anläggning av hög kvalitet med huvudinriktning på premiumprodukter. Oavsett om du är jägare, sportskytt eller privatperson är du välkommen till oss. Vi har något som passar de flesta. Öva upp ditt skytte som erfaren jägare eller prova på att skjuta i vår skjutbiograf, köp ett nytt gevär eller funktionsbyxor till skogspromenaderna. Vi har även en fantastisk konferensmiljö och kan erbjuda ett helhetskoncept med fräscha konferensrum, spännande aktiviteter och god mat. Eller varför inte skapa ett minne för livet för den som fyller jämt eller skall gifta sig?

Restaurang

Restaurang

Vällagad mat ›
Symbol

Kontakt

Kontakta Apelsäter ›