Pass på!


Namnlös presentation

Månaderna går snabbt och snart är det äntligen jaktsäsong igen!

Går du i tankarna att byta ut din gamla skyddsväst? Kanske blir det första jaktsäsongen för din unghund?

Vi vet att det kan vara väldigt svårt att veta vad man behöver, vad man vill ha i en skyddsväst, vilka områden man ska tänka på att skydda lite extra eller hur och var man mäter på sin hund. Frågorna kan vara både många och stora, därför vill vi bjuda in er hit till Apelsäter den 18 Juni. Då kommer Outdog att vara på plats för att visa upp sina västar, svara på era frågor eller hjälpa er att beställa en skräddarsydd skyddsväst. 

Outdog är ett Tyskt företag som säljer skyddsvästar för alla typer av jakthundar. Just nu är vi de enda på marknaden i Sverige som tillhandahåller deras västar. I butik finner du flertalet standardstorlekar. Vi är självfallet också behjälpliga med att måttbeställa västar utefter era önskemål. Här i butiken har vi de flesta standardstorlekarna men hjälper såklart till att måttbeställa en åt just dig!

Vi kommer också att ha Tracker på plats! Tracker är i våra ögon det bästa företaget när det kommer till spårningsutrustning för hundar. Sväng förbi för att se deras produkter och vad de kan göra för att förbättra era jaktupplevelser!

NVR (Nationella Viltolycksrådet) kommer också att finnas på plats. Är du intresserad av vad NVR faktiskt gör och hur det fungerar kommer Daniel Franzén vara här för att besvara alla era frågor.Apelsäter’s egna kock Lucas kommer att bjuda på grillat viltkött så stanna till hos oss den 18 Juni för en rolig och lärorik dag på Apelsäter!

Har du några frågor eller funderingar? Ring oss eller skicka ett mail! 

Telefon: 0735-368814

Mailinfo@apelsater.se