Skjutbio

Upplev ett jaktpass som det kan vara i verkligheten. Vinkel, kulfång, djurets hastighet och naturliga förutsättningar som träd och buskar är inslag i filmen som rullar på duken. I vår skjutbiograf har du möjlighet att öva upp din träffsäkerhet med riktig ammunition.

Skjutbio 2619- Gevär, närbild

På en stor bioduk 25 m bort spelas en film med jaktsituationer upp. Du siktar på ett av djuren och trycker av. Ett perfekt koncept att nyttja i utbildningssyfte för att du i skarpt läge skall känna dig trygg i ditt skytte.

Inta ett av våra fem skjutbås, sikta på duken och tryck av. Direkt när skottet träffar bioduken registreras kulhålet med värmekänsliga kameror och träffarna visas på duken i realtid i två sekunder, för att du skall kunna se var du träffat. Du väljer själv om du vill uppleva svensk älgjakt, drevjakt på vildsvin eller storviltsjakt i Afrika. Vi har över 150 filmer att välja mellan i allt från lugna sekvenser till jakt i högt tempo.

Hur går det till?

Boka hallen timvis till dig själv eller en grupp. Det kan vara fem skyttar i hallen samtidigt som skjuter i tre-skottsserier. Är du ensam måste du ändå vänta emellan då vapnet blir varmt. Ni skjuter en åt gången medan de andra står i sina bås och väntar på sin tur. Optimalt är att boka hallen i två timmar och vara 10 skyttar. Skjut fyra serier för att sedan byta med grupp två vilket ger ett bättre flöde i skyttet. Den väntande gruppen kan slå sig ned i sofforna utanför, ta en kaffe  och följa via tv-skärmarna hur kompisarna träffar bioduken inne i salongen.

Vem får skjuta?

Alla är välkomna att skjuta i biografen. Har du eget vapen och licens är det bara att gå in och boka i vårt bokningssystem. Välj själv om du tar med ditt egna vapen eller hyr hos oss för att testa på ett nytt vapen. 

Vapenlicens och jägarexamen är inget krav. Vill du prova vår skjutbio kan du boka vår handledare som finns med och hjälper dig i biografen. Kontakta oss för mer information och bokning för prova-påskytte.

Skjutbio 2639- Väntrum/skärmar
Skjutbio 2638- Väntrum
Skjutbio 2625- Båsen
Skjutbio 2616- Gevär i bås

Pris

exkl ammunition

MÅN-FRE10-171800 kr/h 
mån-tis 900 kr/h
MÅN-FRE17-202200 kr/h
LÖRDAGAR10-162200 kr/h

HELGDAGAR

10-162200 kr/h

Boka nu