Nyheter

Priser erbjudande pptx 19


Skärmavbild 2024 03 15 kl 11 02 45
Avail Junior Jacka Fram
Avail Junior Jacka Bak

Avail Junior jacka prioriterat säkerhet och komfort för den unga äventyraren. Jackan är mycket väderbeständig med Oxford Nylon-foder och ett PFC-fritt vattentätt SEETEX®-membran samt en avtagbar huva som fästs med tryckknappar. Fodret hindrar blötläggning och gör ditt barn redo för äventyr i alla typer av väder. Den medföljande säkerhetsvästen ser till att ditt barn är synligt och säkert under sina första viktiga jaktår. Jackan uppfyller EU:s säkerhetsstandarder för barnkläder, vilket garanterar en säker och bekväm vistelse i naturen.

Jacka 1695:-

Möjlighet att skicka finns. Ring oss på 0525-75 90 55

Avail Junior Byxa Fram
Avail Junior Byxor bak

Avail Junior byxor är perfekta för unga äventyrare som är i behov av hög säkerhet och komfort i naturen. Byxorna har ett foder i Oxford Nylon som skyddar mot väta, PFC-fritt SEETEX®-vattentätt membran och resår i midjan. Utformade för att tåla både smuts och väta när ditt barn utforskar naturen. Byxorna har justerbara kardborreband vid anklarna för bästa passform och uppfyller EU:s säkerhetsstandarder för barnkläder, vilket garanterar en säker och bekväm vistelse i naturen.

Byxa 995:-

Möjlighet att skicka finns. Ring oss på 0525-75 90 55


Tuskproof Wolf 

skyddsväst med vargståls-fäste

Tuskproof väst med vargstålsfäste för att avvärja vargangrepp, som oftast sker bakifrån mot hundens ryggslut. I övrigt så är västen precis som den ”vanliga” Tuskproof-västen dvs enligt deras motto: Maximalt skydd med bibehållen rörlighet!

Tuskproof Wolf är godkänd av SLU Viltskadecenter (VSC) 

VSC rekommenderar att länstyrelser lämnar bidrag till jägare som jagar i vargrevir med 50 %, dock max 5 000 kr. Max en hund per person och år. Så efter ditt inköp så kontaktar du din länstyrelse och begär ersättning.

Väst från 5495:-

Vargstål 795:-

Möjlighet att skicka finns ring 0525-759055

Tuskproof Wolf

Annonsblad jägarsjukvård Coham Medical

För mer information kontakta Christer på mail christer@apelsater.se